CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری خود ایمنی و درمان

Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان

Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان

Blog Article

گرسنگی شدید، لرزش بدن و ریزش عرق، دلشوره و تپش قلب، فقدان تمرکز و خواب آلودگی، مورمور شدن اطراف دهان، پوست مرطوب و رنگ پریده، سردرد، گود رفتگی دور چشم‌ها و سست شدن زانوها.

اختلالات ژنتیکی بافت همبند که باعث التهاب بافت های همبند بدن مانند مفاصل می شود

خسته شدم دکترهای زیادی با تخصص های مختلف رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.

دانه‌های تربچه به‌عنوان یکی از درمان‌های خانگی موثر برای بیماری پیسی و دیگر عفونت‌های پوستی درنظرگرفته شده‌اند. استفاده منظم از دانه‌های تربچه بر نواحی آسیب‌دیده پوست می‌تواند لکه‌های سفید را کم‌رنگ‌کند و با ازبین‌بردن سلول‌های پوستی مرده و تحریک تولید سلول‌های پوستی جدید به خلاصی از عفونت کمک‌می‌کند.

زمانی که سیستم ایمنی با سلول‌هایی مواجه می‌شود که این نشانه‌ها را ندارند، آن‌ها را بیگانه می‌داند و به این سلول‌ها حمله می‌کند. سیستم ایمنی مبارزه خود را در مکانیسم اختصاصی یا اکتسابی با استفاده از لنفوسیت‌ها و تولید آنتی‌بادی انجام می‌دهد.

سیستم ایمنی از ارگان‌ها، سلول‌ها و پروتئین‌های مختلفی ساخته شده است که با هم کار می‌کنند. بدون داشتن سیستم ایمنی، بدن ما برای حمله به باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها و موارد دیگر آماده نخواهد بود.

این مورد به نوبه خود بدن را تحریک می‌کند تا گلوکز را در ادرار ترشح کند و سطح آن را در خون کاهش دهد. این نوع دارو در دسته جدیدی از داروها بوده و شامل کاناگلیفلوزین، داپاگلیفلوزین و امپاگلیفلوزین است.

دانشمندان به طور قطع نمی‌دانند چه چیزی باعث این بیماری‌ها می‌شود، اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:

تزریق انسولین، رایج‌ترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد می‌توانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان قطعی قند خون وجود دارد.

به این معنی که بدن به اندازه نیاز خود انسولین تولید یا درمان بیماری خود ایمنی ریزش مو استفاده نمی‌کند. این نوع، رایج‌ترین در بین دو نوع اصلی است.

چگونه آنتی‌بیوتیک‌ها به مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند؟

حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.

اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز

فشار خون پایین در پریود خطرناک نیست؛ اما اگر علائم شدیدی را تجربه کردید می‌توانید با یک پزشک تماس بگیرید.

Report this page